24-3-2018  

  

  

Over Sinterklaastelegram.nl

www.SinterklaasTelegram.nl is een initiatief van de Telegram Service, (www.Telegram.nl), in nauwe samenwerking met Sinterklaas.

De Sint heeft gekozen voor een samenwerking met de Telegram Service (www.Telegram.nl) omdat hij met een telegram echt kan laten zien hoeveel hij om de kinderen geeft. De Sint: "niets is zo persoonlijk, en maakt zoveel indruk, als een telegram". Klik hier voor het persbericht over de samenwerking tussen Sinterklaas en de Telegram Service.

Ik wens u allen veel plezier; bij het bestellen van uw SinterklaasTelegram, en wanneer het afgeleverd wordt!

De Telegrampiet.Over Telegram Service bv

Telegram.nl heeft in 2001 de officiële telegrammendienst van KPN overgenomen. Telegram.nl richt zich voor honderd procent op telegrammen. Daardoor is Telegram.nl als geen ander in staat om op een professionele en correcte manier met telegrammen om te gaan en om uw boodschap op een originele en indrukwekkende manier bij de ontvanger af te leveren.

Wij realiseren ons hoe belangrijk uw bericht voor u is. Daarom worden al onze medewerkers uitgebreid opgeleid en continu bijgeschoold. In het belang van uw boodschap. Iedere medewerker heeft een geheimhoudingsverklaring getekend en werkt vanuit het besef dat de vertrouwelijkheid van de inhoud van uw telegram van het grootste belang is.

Meer dan 100 zeer gemotiveerde telegrambestellers staan klaar om als het moet binnen een half uur uw telegram ergens in Nederland af te leveren! In elk land is slechts 1 officiŽle telegrammendienst die is aangesloten op het wereldwijde telegraafnetwerk. In Nederland is dit Telegram.nl. Wij werken samen met de officiële telegramdiensten van meer dan 225 landen. In veel van deze landen worden uw telegrammen binnen enkele uren bij de ontvanger bezorgd!

Wilt u informatie over telegrammen of wilt u een telegram versturen? Surf dan naar www.telegram.nl.
Telegram.nl is een handelsnaam van UTS GmbH.Voor andere telegrammen, klik hier om een ander telegram op te geven.


  Copyright © Telegram.nl | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden